Hoofdinhoud

Alles wat je wilt weten over het baanbrekende retinol serum van Kiehl's

Retinol is een zeer effectief ingrediënt dat een breed scala aan voordelen biedt voor de huid. Van het tegengaan van fijne lijntjes en rimpels tot een gladdere huidtextuur en strakke gelaatstrekken. Het is een krachtig ingrediënt dat je ook bij Kiehl’s terugvindt, waaronder in Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Het is wel belangrijk om langzaam te beginnen en rustig op te bouwen naar hogere concentraties om irritatie of gevoeligheid te voorkomen. Lees meer over de meerwaarde van Kiehl’s innovatieve retinol serum.

Waarom Kiehl’s retinol serum?

Kiehl’s biedt verschillende producten verrijkt met retinol voor een mooi stralende, gezond ogende huid, waaronder nu in Nederland ook Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Dit serum is bekroond wegens de anti-verouderingsvoordelen door een dosis pure retinol dagelijks aan je huid toe te voegen. Hiernaast is dit serum verrijkt met peptiden en ceramiden om de barrièrefunctie van je huid te versterken. Deze formule is bijzonder mild en daardoor ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of als iemand nog nooit producten met retinol heeft gebruikt. Wat dit retinol serum van Kiehls bovendien onderscheidt van anderen: de precieze microdosering waardoor de huid een optimale dosis retinol krijgt voor zichtbare resultaten.

Hoe Kiehl’s retinol serum te gebruiken?

Zo gebruik je een serum met retinol, zoals Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, voor optimaal resultaat:

  • Gebruik een zachte cleanser om je huid te reinigen voordat je een retinol-product aanbrengt zodat het product beter kan worden opgenomen.
  • Begin met twee keer per week in de eerste week. Verhoog de frequentie vervolgens naar om de dag en tot slot naar dagelijks als je huid goed reageert. Minimaal ongemak kan normaal zijn, maar bij pijn of hevige irritatie is het de frequentie te verlagen totdat je huid het verdraagt.
  • Gebruik overdag altijd een SPF om je huid te beschermen tegen lichtgevoeligheid. Denk aan Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50.

Dit retinol serum is eenvoudig in gebruik: breng na het reinigen voor het slapengaan aan op het hele gezicht, inclusief de gebieden onder de ogen. Dit zal volgens onderzoek rimpels zichtbaar verminderen, de huid steviger maken en de textuur verfijnen voor een jonger ogende teint.


Shop Nu

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring