Hoofdinhoud

Het begin

De oorspronkelijke apotheek van Kiehl's bedient de eerste klanten op de hoek van 13th Street en Third Avenue in New York City.

De komst van John Kiehl

Na zijn vak te hebben geleerd als ambitieuze leerling, koopt apotheker en vissionair John Kiehl de apotheek “John Kiehl & Co”. begint zijn activiteiten onder de naam "Kiehl Pharmacy."

De eerste Kiehl’s producten

Irving Morse, de leerling van John Kiehl, neemt het bedrijf over en breidt het aanbod uit naar een full-service apotheek, met thee, kruiden, tincturen, honing en de allereerste Kiehl’s-merkproducten, waaronder de originele muskolie, onze kenmerkende geur.

Try before you buy

Irving Morse maakt 'Try Before You Buy' het onofficiële motto van de apotheek. Dit principe van persoonlijke klantenservice, samen met vrijgevige sampling, is al meer dan 100 jaar een traditie van Kiehl's.

Onze formules

Kiehl’s wordt een van de eerste bedrijven die met trots ingrediënten op zijn productetiketten vermeldt - zelfs voordat de Amerikaanse overheid dit verplichtte - om klanten te helpen beter geïnformeerde beslissingen over hun aankoop te nemen.

Aaron Morse brengt de wetenschap

Aaron Morse, de zoon van Irving, neemt het familiebedrijf over. De ervaren wetenschapper formuleert een vroege vorm van penicilline en voorziet de Amerikaanse regering van een speciale aloë veracrème voor gebruik bij stralingsbrandwonden.

Klassiekers in de maak

In 1962 begon Kiehl's Pharmacy uitdagende nieuwe producten te introduceren zoals Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (geliefd door Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm #1 en Ultra Facial Moisturizer—allemaal nog steeds onze bestsellers van vandaag.

Kiehl's in de archieven

Als erkenning voor onze historische bijdragen als apotheek, worden meer dan 103 producten van Kiehl's opgenomen in de permanente collectie van de afdeling Geneeskunde en Wetenschap van het Smithsonian National Museum in Washington, D.C.

Samen met Kiehl's naar de Mount Everest

Kiehl's sponsort de Mount Everest Expeditie; klimmers beklimmen de Mount Everest en vertrouwen onderweg op Kiehl's producten.

Een familiebedrijf

Jami Morse Heidegger, Aaron's dochter, nam het familiebedrijf over. Ze bestuurt het samen met haar man Klaus Heidegger, wereldkampioen skiën.

De lancering van Dermatologist SolutionsTM

Kiehl's introduceert Dermatologist Solutions, een productlijn die specifieke huidcondities aanpakt zoals veroudering, irritatie, gevoeligheid, acne, pigmentvlekken en onregelmatige textuur.

Kiehl’s Gives

Om 160 jaar Kiehl's te vieren organiseren we 'Kiehl's Gives', een manier om onze klanten te informeren over onze wereldwijde goede doelen.

Ons op maat gemaakte advies

Onze op natuur en wetenschap gebaseerde formules zijn krachtig, veilig en helpen de kwaliteit van je huid te verbeteren voor een gezonder uitziende huid. Ontdek de producten die bij jou passen tijdens een persoonlijke consultatie.
Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring