Hoofdinhoud

ONTDEK HOE HYALURONZUUR JE HUID KAN VERBETEREN

Ben je op zoek naar producten die de huid een ware hydratatieboost geven? Stop maar met zoeken: hyaluronzuur is een stof die intens hydrateert en veel in huidverzorging voorkomt. Dit geliefde huidverzorgingsingrediënt helpt vocht aan te vullen en de huid te versterken. De huid heeft altijd voldoende vocht nodig om in goede conditie te blijven en er gezond uit te zien. Minder bekend feit: hyaluronzuur is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je haar. In dit artikel lees je alles over de voordelen van hyaluronzuur.Is hyaluronzuur goed voor rimpels en fijne lijntjes?

Met het ouder worden verliest de huid helaas vocht en daarmee hyaluronzuur, waardoor de huid kan uitdrogen. Heb je eenmaal een droge of gedehydrateerde huid, dan worden fijne lijntjes, rimpels en een ruwe textuur beter zichtbaar. Het gebruik van hydraterende producten met hyaluronzuur kan lijntjes en rimpels zichtbaar helpen verbeteren voor een gladdere, jonger uitziende huid.

Is hyaluronzuur ook goed voor het haar?

ACIDE HYALURONIQUE À FAIBLE POIDS MOLÉCULAIRE

Hyaluronzuur is een bekend huidverzorgingsingrediënt met intens hydraterende eigenschappen, ook voor je haar en hoofdhuid. Hyaluronzuur in haarverzorgingsformules kan het haar hydrateren en vocht helpen vasthouden voor uiteindelijk gladdere, zachtere haren.

Is natriumhyaluronaat hetzelfde als hyaluronzuur?

Natriumhyaluronaat is een vorm van hyaluronzuur. Net als hyaluronzuur werkt het als een vochtinbrengend middel in huidverzorgingsformules om de huidtextuur te helpen verbeteren, te hydrateren en zichtbaar te verfijnen. Kiehl's formuleert ook enkele producten met Sodium Hyaluronate (natriumhyaluronaat) die hyaluronzuurfragmenten bevatten. Deze fragmenten zijn bedoeld om te rehydrateren (vocht weer aanvullen) terwijl ze water in het huidoppervlak absorberen voor een zichtbaar voller, gladder resultaat.

Wat is gefragmenteerd hyaluronzuur?

Gefragmenteerd hyaluronzuur is een vorm van hyaluronzuur die is opgedeeld in kleine deeltjes. Het is gemakkelijker voor deze deeltjes om in de oppervlaktelagen van de huid door te dringen. Binnen Kiehl's formules helpt deze vorm van hyaluronzuur de huid zichtbaar gladder en steviger te maken. Hierbij helpt het de elasticiteit van de huid te verbeteren en lijntjes en rimpels te verminderen.

Wat is 11kDa hyaluronzuur?

Kiehl's kleinste vorm van hyaluronzuur, 11 kDa hyaluronzuur, is gemicroniseerd (kleiner gemaakt) om nog beter door de huid te worden opgenomen dan standaard hyaluronzuur. 11kDa hyaluronzuur is ook geacetyleerd, wat betekent dat het op unieke wijze is aangepast om de stabiliteit in de huid te vergroten.

Dit vind je misschien ook leuk

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring