De wereld van Kiehl's

Ontdek Kiehl's

voor
een

GEZONDEHUID

ESSENTIËLE HUIDVERZORGING VOOR DAG & NACHT

De huidverzorging van Kiehl's wordt wetenschappelijk samengesteld en respecteert, herstelt en versterkt de huidbarrière, waardoor de huid er gezonder, stralender en jonger uitziet.

Een jeugdige huid met

ROSA ARCTICA

Laad je cellen op. Haal je jeugd terug. Onze jeugdgenererende crème bevat een zeldzame 'opstandingsbloem', die in volle bloei met de hand wordt geplukt waardoor zijn werkzaamheid optimaal is.

SHOP NU

LIFT, VERSTEVIGT, MODELLEERT, EGALISEERT EN HYDRATEERT

SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM

Onze geavanceerde multi-corrigerende crème met de krachtige werking van jasmijnzuur, lift, verstevigt, modelleert en egaliseert de huid waardoor ze er jonger uitziet.

SHOP NU

LIJNTJESVERVAGEND SERUM MET 10.5% PURE VITAMINE C

POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE

Het Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate met 10.5% Pure Vitamine C heeft een klinisch aangetoond, positief effect op de textuur, spankracht en glans van de huid, en vervaagt lijntjes en rimpels.

SHOP NU

HEERLIJK HYDRATEREND

ULTRA FACIAL CREAM

Deze luchtige, hydraterende dagcrème zorgt voor een comfortabel aanvoelende, zichtbaar evenwichtige huid, dankzij een continue, 24 uur durende vochtregulering.

SHOP NU

DAGELIJKSE BESCHERMING?

SUPER FLUID UV DEFENSE SPF 50+

Voorkom 90% van de veroudering van je huid . Kiehl's zonnelijn is de eerste dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van zonnestralen.Onze behandeling biedt een langdurige bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering.

SHOP NU

HERSTELLENDE OLIE

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Iedere nacht, twee druppels. 's Morgens ziet de huid er jonger uit. Dit lichtgewicht nachtserum regenereert, herstelt en verzorgt de huid, zodat ze er gladder en gezonder uitziet. Het serum versterkt het natuurlijke herstel van de huid tegen dagelijkse schadelijke invloeden.

SHOP NU