ONLINE BETALING

Kiehl's accepteert verschillende betaalmiddelen, waaronder bankkaarten, digitale portemonnee, virtuele betalingsdienst en anderen.


VIRTUELE BETALINGSDIENST :
• iDEAL


DIGITALE PORTEMONNEE :
• Paypal


BANKKAARTEN:
• Visa
• MasterCard
• American Express
• Maestro


BETAALPROCES & VEILIGHEID


Beste klant, na validatie van uw winkelmandje, wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van Ingenico om zo een optimale beveiliging te garanderen. De betaalpagina is geen eigendom van Kiehl's, bank- of kredietgegevens worden niet opgeslagen door Kiehl's. Eens de betaling is bevestigd, wordt u teruggestuurd naar Kiehl's ‘ site met de samenvatting van uw bestelling. Houd er rekening mee dat de betalingspagina niet gesloten mag worden tot u naar onze bevestigingspagina wordt doorverwezen met uw bestelnummer. Daarnaast ontvangt u ook een bevestigingsmail.


Kiehl's behoudt zich het recht om een bestelling te weigeren als het niet aan alle voorwaarden voldoet om een conforme en veilige betaling te garanderen en in geval van verdenking van fraude of onwettige activiteiten zoals afgedwongen door Europese en lokale wetgeving.


Elke bestelling impliceert betaling. Doelmatige juridische acties zullen worden ondernomen in geval van frauduleuze betaling.


3-D SECURE


Om een beveiligde transactie te garanderen, kan Kiehl's een 3 D Secure-protocol activeren voor authenticatiedoeleinden. Nadat u uw creditcardgegevens heeft ingevoerd, wordt u omgeleid naar de online pagina van uw bank om aan hun authenticatieprotocol te voldoen.


TERUGBETALINGSPROCES

In het geval van een fysieke retourzending zal het tussen de 3 tot 5 werkdagen duren om bij onze vestiging aan te komen.


Na ontvangst zal uw geld binnen de 2 werkdagen teruggestort worden.
Afhankelijk van uw financiële instelling kan het tussen de 5 tot 7 werkdagen duren voor het bedrag op uw account verschijnt.


Let op: we accepteren geen retourzending in of uit onze fysieke winkels.


Voor vragen over betalingen kunt u contact met ons opnemen via de volgende link Contact.