Over de producten van Kiehl's

Bij Kiehl’s worden onze unieke formules gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten om te garanderen dat onze huid- en haarverzorgingsproducten voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Lees hieronder meer over onze strikte kwaliteitsverbintenis.

VERBINTENIS VOOR PRODUCTVEILIGHEID

Kiehl’s leeft de hoogste veiligheidsnormen na voor alle producten die het vervaardigt en verkoopt. Wij houden ons aan de striktste normen op het gebied van productveiligheid, zodat onze klanten onze producten vol vertrouwen kunnen kopen en gebruiken. U moet weten dat:

Kiehl’s volledig voldoet aan de regelgeving van de Amerikaanse Food and Drug Administration, de zevende wijziging van de richtlijn inzake cosmetische producten van de Europese Unie en alle veiligheidsvereisten in alle landen waarin onze producten verkocht worden.

Alle ingrediënten die gebruikt worden in onze producten zijn zorgvuldig onderzocht en getest door ons team van experten veiligheidsteam dat bestaat uit toxicologen, clinici, farmaceuten en artsen.

Voordat de producten van Kiehl's verkocht worden aan consumenten, worden ze eerst uitvoerig gecontroleerd en getest. Wij zijn trots op alle producten die wij verkopen en daarom houden wij zijn trots op al onze producten en daarom houden we ons aan de hoogste veiligheidsnormen voor onze klanten wereldwijd.

INGREDIËNTEN

De ingrediënten zijn het belangrijkste bestanddeel van onze producten. Ze worden niet gekozen op hoe mooi ze zijn. Er worden uitsluitend ingrediënten gekozen die echt heilzaam zijn voor de huid. Wij gebruiken zo weinig mogelijk bewaarmiddelen in onze formules. Wij streven ernaar de mildste en efficiëntste ingrediënten te hanteren wat zich uit in het gebruik van veel natuurlijke ingrediënten. Wij houden bovendien bij het samenstellen van producten mensen met gevoelige huid in gedachten.

Wij raden u aan onze productlabels te lezen. Hoe meer u weet over ingrediënten, hoe meer u de producten van Kiehl's zult waarderen. Wij overdrijven niet en doen geen onterechte beweringen. In tegendeel. Wij streven naar hoge standaarden op het domein van eerlijkheid, rechtvaardigheid en integriteit die Kiehl’s karakteriseren en het vertrouwen winnen van onze vrienden over de hele wereld. We staan waar we nu zijn door onze reputatie en aanbevelingen. De kwaliteit van onze formules staat voorop en laten we voor zich spreken. Simpele en efficiënte verpakkingen opdat we onze inspanningen en kosten kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de kwaliteit en inhoud van onze producten. Want tenslotte zijn het enkel de ingrediënten die uw huid helpen.

Wij nodigen u uit om in onze ingrediëntenlijst meer te lezen over de ingrediënten die gebruikt worden in de formules van Kiehl's.

DE JUISTE PRODUCTEN DIE BIJ U PASSEN

Bij Kiehl’s vinden we het heel belangrijk dat u de gepaste producten gebruikt voor uw huid-en haartype. Om u bij te staan in het bepalen van de juiste verzorgingsroutine, bevelen we aan om onze persoonlijke consultatie in een Kiehl’s winkelpunt te gebruiken alsook gratis samples aan te vragen bij online bestellingen op Kiehls.nl.

ONZE PRODUCTEN IN HET NIEUWS

We zijn heel dankbaar voor onze vrienden en redacteuren die vertrouwen in de producten van Kiehl’s. Wilt u weten wat er in de media over onze producten gezegd wordt, ga dan op onze site onder het kopje « Over Kiehl’s » naar « Producten in het nieuws ».

RICHTLIJNEN VOOR HET JUISTE GEBRUIK EN ONDERHOUD VAN PRODUCTEN

Omdat wij de beste natuurlijke ingrediënten en zo min mogelijk conserveringsmiddelen gebruiken in onze verse, originele preparaten, bieden wij u de volgende richtlijnen om de formules van Kiehl's zo lang mogelijk vers en werkzaam te houden:

Voorgesteld gebruik

Wij raden aan om gezichtscrèmes binnen drie maanden na aankoop te gebruiken. Lichaamsverzorging en haarconditioners worden dan weer best binnen een periode van zes maanden opgemaakt te worden. Reinigingsproducten, waaronder shampoos en lichaamsreinigers, blijven over het algemeen een jaar of langer goed. De producten blijven langer houdbaar als u ze gekoeld bewaart.

Bewaren van producten

De producten worden best niet blootgesteld aan extreme hitte, extreme koude of temperatuurverschillen en aan direcht zonlicht. De artikelen dienen koel en droog bewaard te worden. Vanwege de wisselende temperaturen en vochtigheid is de badkamer over het algemeen niet de ideale plaats om de producten te bewaren.

Gebruik

Wij bevelen aan om de crèmes in potjes te gebruiken met wegwerpspatels van steriel plastic in plaats van deze met de vingers uit de pot te halen. Dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk bacteriën in het product terechtkomen.

Na gebruik

Draai de deksels goed op de potjes en verwijder voor ieder gebruik de restjes van het product van de uiteinden van de flesjes. De flesjes dienen altijd volledig afgesloten te worden.

Een opmerking over productvariatie

Omdat Kiehl’s gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, is het mogelijk dat de kleur en de textuur van de producten per partij variëren. Deze natuurlijke afwijkingen hebben geen enkele invloed op de kwaliteit of de werkzaamheid van het product.

Wij willen dat u optimaal kunt genieten en baten van de producten van Kiehl’s. Bel ons gerust als u vragen hebt over de producten van Kiehl’s of het gebruik ervan. Wij zijn u altijd graag van dienst.