Hoofdinhoud

ONTDEK NU JOUW HUIDBEHOEFTEN

Home > Kiehl's At Your Service > Kiehl's Instant Skin Reader

Maak een selfie en kijk hoe onze tool je gezicht scant. Onze Expert-technologie zal probleemgebieden identificeren en een speciaal voor jou op maat gemaakte
huidverzorgingsroutine creëren.

HOE WERKT HET?

SCAN JE HUID DIRECT

Onze Instant Skin Reader Technologie scant je huid om de unieke, sterke punten en verbeterpunten van je huid te identificeren.

IDENTIFICEER JE VERBETERPUNTEN

Onze huidanalyse onthult je specifieke huidproblemen zoals lijntjes en rimpels, dofheid, acne, vergrote poriën en ongelijkmatige teint.

ONTHUL JE
ROUTINE

Ontvang direct een aanbeveling op basis van de unieke behoeften van je huid voor een gezondere en jonger uitziende huid.

LEER MEER OVER INGREDIËNTEN

Ontdek onze unieke ingrediënten die bekend staan om hun krachtige werking op de huid, waaronder Squalaan en Vitamine C.

SLIMME FOTO-EVALUATIE

Begrijp je huid in een handomdraai! Onze slimme foto-evaluatie maakt gebruik van geavanceerde technologie, ontwikkeld samen met dermatologen, plus een paar korte vragen om je sterke punten en aandachtspunten te identificeren, waaronder:

  • Lijntjes en rimpels
  • Doffe huid
  • Zichtbare poriën
  • Acne
  • Verlies van stevigheid
  • Ongelijke teint
  • Aandachtspunten rondom de ogen

Het resultaat: Je persoonlijke huidproblemen onthuld

BEZOEK KIEHL'S VOOR DESKUNDIG HUIDVERZORGINGSADVIES

Gepersonaliseerd huidadvies in de winkel

Persoonlijk huidadvies is de kern van onze huidverzorgingsexpertise. Onze Kiehl's Skin Pros zijn getraind in de principes van de dermatologie en de huidbarrière om een diagnose te stellen en een routine aan te bevelen voor een gezondere en jonger uitziende huid. Bezoek ons voor een gratis deskundige consultatie en krijg persoonlijk advies (plus samples!). 

KLAAR OM
DE MANIER WAAROP JE
JE HUID ZIET TE VERANDEREN?

KLAAR OM JE HUID
TE VERBETEREN?

SCAN DE QR-CODE OM TE BEGINNEN

Onze privacybelofte aan jou: Om toegang te krijgen tot deze dienst moet je minstens 16 jaar oud zijn. Wij zullen je persoonlijke gegevens gebruiken om je de resultaten en aanbevelingen te verstrekken die voortvloeien uit het gebruik van de dienst. Foto's worden niet opgeslagen en worden onmiddellijk na analyse verwijderd.
Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring