De Ultieme Huidverzorgingsroutine Voor Mannen

Het starten van een huidverzorgingsroutine lijkt veel mannen intimiderend. Jij ziet af van het gebruik van een gezichtsreiniger en gebruikt gewoon een stuk zeep voor haar, lichaam en gezicht omdat het gemakkelijk is, of jij blijft uit gemak de gezichtscrème van jouw vriendin gebruiken. Misschien heb jij zelfs geprobeerd jouw eigen routine samen te stellen, maar werd jij belaagd door vragen over de of gezichtsserums echt nodig zijn en wat toner voor je huid doet. Wanneer jij niet bekend bent met verschillende soorten producten en wat ze doen, kan het op zijn zachtst gezegd verwarrend zijn, vooral als jouw kennis van huidverzorging voor mannen op dit moment is gebaseerd op wat jouw vader jou heeft geleerd toen jij begon met scheren op de middelbare school.

Wij zijn hier om jou te vertellen dat jouw huid beter verdient. Jij hoeft geen producten meer te gebruiken die niet voor jouw gezicht zijn bedoeld of essentiële huidverzorgingsproducten te delen wanneer deze niet geschikt zijn voor jouw huidtype. Aan iets nieuws beginnen kan een uitdaging zijn, maar jij staat er niet alleen voor. Wij willen jou helpen door een huidverzorgingsroutine voor mannen aan te bieden die perfect is voor beginners. Wanneer jij je nog niet op je gemak voelt bij het uitproberen van een aantal van de meer geavanceerde routines en jouw huid is in een relatief goede conditie (wat betekent dat jij geen complexere problemen hebt zoals acne of extreme droogheid), dan zijn dit de producten voor jou. Blijf lezen om te leren hoe jij jouw routine kunt upgraden, de beste Kiehl’s huidverzorgingsproducten voor mannen om u daar te krijgen, en de juiste manier om ze toe te passen om de beste resultaten te krijgen.


Stap 1

Was vuil en overtollige olie weg met een gezichtsreiniger

Onderzoek toont aan dat er aanzienlijke verschillen zijn tussen de huid van mannen en vrouwen. Mannen hebben bijvoorbeeld doorgaans een dikkere huid dan hun vrouwelijke tegenhangers. Desondanks is de basis van een goede huidverzorgingsroutine voor iedereen gelijk. Dit betekent dat, ongeacht wie jij bent, jouw huidverzorgingsroutine moet beginnen met reinigen. De huid wordt gedurende de dag blootgesteld aan luchtvervuiling, vuil en roet, dat aan het gezicht blijft plakken. Dat, in combinatie met de overtollige olie en dode huid die zich van nature ophoopt, maakt het noodzakelijk om het gezicht twee keer per dag te wassen. Om ervoor te zorgen dat de huidverzorgingsroutine op de juiste manier begint, is het belangrijk om de juiste reiniger te kiezen.

Onze kenmerkende gezichtsreinigingsgel voor mannen, Facial Fuel Energizing Face Wash, wast vuil en overtollige olie weg en helpt de huid de effecten van omgevingsfactoren, zoals vervuiling, te weerstaan. Deze gezichtsreiniger geeft een vermoeide huid een gezonder uiterlijk en kan ervoor zorgen dat de huid na het scheren minder gestrest aanvoelt. De formule bevat cafeïne, menthol, vitamine E en sinaasappel- en citroenextracten.

In de ochtend en avond, maak het gezicht nat en laat de reiniger tussen je handen schuimen. Masseer de formule op uw huid in opwaartse en buitenwaartse bewegingen voordat u deze afspoelt met lauw water.


SHOP NU


Stap 2

Haal een toner over het de huid om hem voor te bereiden

Wij hebben het onderwerp toner - en of jij er misschien nog niet bekend mee bent - eerder besproken. Wat toner is en of het wel of niet nodig is, behoren tot de belangrijkste vragen die onze Kiehl’s-experts moeten beantwoorden. Een toner is een vloeistof die reinigt en alle onzuiverheden of resten verwijdert die zijn achtergelaten door je gezichtsreiniger. Toners kunnen ook een hele reeks andere voordelen en toepassingen hebben: sommige toners matteren, sommige hydrateren, andere minimaliseren de poriën, enzovoort. Het kiezen van de beste toner hangt af van jouw huidtype en behoeften.

Toner voor de vette huid
Voor een vette huid raden we de Oil Eliminator Refreshing Shine Control Toner for Men aan. Deze formule helpt overtollige olie te verminderen en de textuur van grote poriën te minimaliseren. Jij zult genieten van het onmiddellijk verkoelende gevoel en de huid zal hierna een gezond ogende matte finish krijgen. Spray de toner rechtstreeks op de huid aan voor eenvoudige toepassing.


SHOP NU


Stap 3

Kalmeer de huid met onze beste toner voor de droge huid

Het gebruik van een serum kan een stap zijn die jij geneigd bent over te slaan (of een stap waar jij nog nooit aan heeft gedacht), maar wij raden jou aan dit opnieuw te overwegen. Serums zijn niet alleen een extra laag op de huid of enkel gereserveerd voor 10-staps routines: deze krachtige formules zijn gericht op uw specifieke huidbehoefte, wat die ook mogen zijn. Net zoals er toners zijn voor elke huidbehoefte die jij maar kunt bedenken, geldt hetzelfde voor serums. Natuurlijk zijn er ook opties die voor alle huidtypes werken, wat perfect is voor een beginnende huidverzorgingsroutine voor mannen. Age Defender Power Serum is geschikt voor elk huidtype, inclusief de gevoelige huid, en kan worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Breng het serum na het reinigen en de toner iedere ochtend en avond aan op de huid.


SHOP NU


Stap 4

Houdt de oogcontouren glad en gehydrateerd

Oogcrème is een product waarvan jij denkt dat jij het niet nodig hebt, maar wij raden jou aan om dit wel te overwegen. De huid rond de ogen heeft minder olieklieren, wat betekent dat deze van nature niet zoveel olie produceert als de rest van het gezicht. Dit kan leiden tot overmatige droogheid, waardoor fijne lijntjes zichtbaarder worden. Behandel het dunne, gevoelige gebied onder de ogen met een product dat jouw specifieke zorgen aanpakt. Verminder gezwollen wallen onder de ogen met de verkoelende Facial Fuel Eye De-Puffer, of verminder de zichtbaarheid van donkere kringen en oogrimpels met Age Defender Eye Repair, die een direct verhelderend effect geeft.


SHOP NU


Stap 5

Breng een gezichtcrème aan die bedoelt is voor een mannen huid

Na elke reinigingssessie (met een goede gezichtsreiniging) moet een gezichtscrème aangebracht worden. Dit geldt voor elk huidtype. Jij leest het goed: een vette huid moeten ook gevoedt worden - zelfs als dat tegenstrijdig lijkt. De reden hiervoor is dat een vette huid nog steeds gehydrateerd moet worden. Er zijn gezichtscrèmes, zoals Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men, die voor alle huidtypes werken, en anderen die gebruikt kunnen worden om specifieke problemen aan te pakken, waaronder een vette huid. Facial Fuel is een bestseller dankzij de verkwikkende formule die snel wordt geabsorbeerd (zonder residu) en de huid energieker en gerevitaliseerd laat aanvoelen.

Wanneer jij op zoek bent naar een anti-aging routine voor mannen, is uw gezichtscrème een essentiële huidverzorgingsstap. Probeer Age Defender Gel Moisturizer voor een formule die de huid zichtbaar lift en verstevigt en fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen. Wat betreft degenen onder ons met een vette huid, Oil Eliminator 24-Hour Anti-Shine Moisturizer for Men is jouw match. Het hydrateert de huid en vermindert tegelijkertijd overtollige olie, zweet en vervuiling. Na verloop van tijd zul jij merken dat de huid er minder glanzend uitziet en dat de poriën er zelfs kleiner uitzien.


SHOP NU


Stap 6

Bescherm de huid met een zonnebrandcrème

Als er één onmisbare stap is in een huidverzorgingsroutine, is het het gebruik van zonnebrandcrème. Het beschermen van de huid is niet enkel belangrijk wanneer jij naar het strand gaat of in hoge temperaturen. SPF toepassen is iets dat elke dag belangrijk is, ongeacht het weer of zelfs hoeveel tijd jij buiten zult doorbrengen. Het is een gezonde huidgewoonte waaraan jij je gemakkelijk kunt houden wanneer jij het eenmaal in de dagelijkse routine hebt toegevoegd. Misschien voegt het een extra minuut toe aan de routine, maar de voordelen zijn enorm. Effectieve zonbescherming vermindert niet alleen de kans op verbranding door de zon, iets waar jij zeker bekend mee bent, maar door UV-schade te vermijden, kun jij zichtbare tekenen van huidveroudering als gevolg van blootstelling aan de zon voorkomen.

Experts raden aan om elke dag zonnebrandcrème te dragen met een SPF van 15 of hoger. Daarnaast moeten er andere beschermende maatregelen genomen worden, waaronder het dragen van een zonnebril, het opzetten van een hoed met brede rand en het opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème gedurende de dag.

Kiehl’s expert tip: werk slimmer, niet harder. Deze tip heb jij misschien eerder op kantoor gehoord, maar hij kan ook van toepassing zijn op de huidverzorgingsroutine. Er hoeven niet altijd extra stappen toegevoegd te worden aan de; er kunnen multitasking-huidverzorgingsproducten gebruikt worden om de routine simpel te houden. Een voorbeeld is het gebruik van een gezichtscrème met SPF. Breng ’s ochtends de Facial Fuel Daily Energizing Moisture Treatment for Men SPF 20 aan, die is samengesteld met cafeïne, vitamine C, cafeïne-extract en breedspectrum SPF 20 om de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen terwijl deze hydrateert.


SHOP NU


Een Routine Boost

Gebruik Een Scrub Om Dode Huidcellen Te Verwijderen

Niet elke stap in onze aanbevolen huidverzorgingsroutine voor mannen is bedoeld om dagelijks te worden gedaan. Sommige aanvullende stappen zijn slechts een paar keer per week nodig of wanneer de huid een boost nodig heeft. Een zo'n stap is exfoliatie. De huid scrubben of de dode huidcellen verwijderen is geen dagelijkse bezigheid. Te vaak exfoliëren kan je huid zelfs irriteren. Dat maakt het echter niet minder belangrijk. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid er helderder uitziet en de producten beter kunnen worden opgenomen.

Wij raden aan om te beginnen met één keer per week het gezicht te scrubben, en vervolgens te beoordelen hoe de huid hier op reageert en zo nodig na verloop van tijd op te bouwen. Misschien vindt jij dat eenmaal per week scrubben voldoende is, terwijl anderen misschien twee tot drie keer per week een scrub nodig hebben. Dit hangt ook af van het product dat gebruikt wordt.

Twee populaire opties voor exfoliëren zijn gezichtsscrubs en exfoliërende reinigingsmiddelen. Hoewel de twee vergelijkbaar zijn, zijn ze niet hetzelfde. Een gezichtsscrub moet worden gebruikt om uw huid na het reinigen te ontdoen van dode huidcellen, terwijl een exfoliërende reiniger werkt als vervanging voor uw dagelijkse gezichtsreiniging. In veel gevallen zal een exfoliërende reiniger zachter zijn en fijnere deeltjes bevatten dan een gezichtsscrub.

Onze favoriete gezichtsscrub is Facial Fuel Energizing Scrub. Gebruik het om dode huidcellen, olie en vuil te verwijderen en hard gezichtshaar te verzachten voor een comfortabelere scheerbeurt. Wanneer jouw de voorkeur gaat naar een exfoliërende reiniger, probeer dan Age Defender Dual-Action Exfoliating Cleanser, die de huid reinigt en een matterend effect aan de huid geeft.


SHOP NU
Hoe voer jij jouw huidverzorgingsroutine uit op scheer dagen

Een goede huidverzorgingsroutine is niet in steen gebeiteld: het is flexibel. Naast het veranderen op basis van jouw huidbehoeften, hoe recent de huid gescrubd is en of uw huid al dan niet extra veel verzorging nodig heeft, kan het gezichtshaar ook de huidverzorgingsroutine beïnvloeden. Hieronder bevelen wij eenvoudige schakelaars aan voor de dagen waarop jij je scheert.


Stap 1

Verzeker een gladde scheerbeurt met scheercrème

Scheren past in de normale huidverzorgingsroutine na het reinigen, exfoliëren en het gebruik van een toner. Bij het verwijderen van gezichtshaar moet er echter extra goed voor de huid gezorgd worden. Onjuist gebruik van een scheermes kan leiden tot scheerbultjes, schaafwondjes en droogheid. Een van de grootste scheerfouten is proberen op een droge huid te scheren. Wanneer jij je scheert, moet jij scheerschuim, gel of lotion gebruiken om het scheermes over de vochtige huid te laten glijden. Een borstelloze scheercrème zoals onze bestverkopende Ultimate Brushless Shave Cream White Eagle kan de huid helpen beschermen tegen scherpe mesjes en irritatie tot een minimum beperken. De formule bevat menthol en kamfer, werkt op alle huidtypen en maakt de huid klaar voor een gladde scheerbeurt.

Close Shavers Squadron™ Smooth Glider Precision Shave Lotion is een andere goede optie. Deze scheerlotion verzacht het haar voor een precieze scheerbeurt en helpt de huid te beschermen tegen irritatie.


SHOP NU


Stap 2

Verzorg de geschoren huid of gezichtshaar

Nadat het gezichtshaar naar eigen inzicht verwijderd is, kan de huid niet zomaar gelaten worden zoals ze is. Een pas geschoren huid en getrimd haar hebben extra verzorging nodig. Doe scheerbultjes en schaafwondjes in de ban met Ultimate Razor Burn & Bump Relief. Dit aftershave-product is geformuleerd met aloë vera, een huidverzachtend ingrediënt, voor een product dat irritatie vermindert en de huid vrijwel prikvrij laat aanvoelen.

Wanneer het gezichtshaar nog niet helemaal verwijderd is, kunnen er ook een paar druppels baardolie gebruikt worden. Grooming Solutions Nourishing Beard Grooming Oil is onze aanbeveling. Deze behandeling wordt gezichtshaar getemt en glad gemaakt zonder een vettig gevoel achter te laten.


SHOP NU

Vul hieronder uw e-mailadres in en we zullen u een bericht sturen zodra dit artikel weer op voorraad is.

Dit artikel zal automatisch uit uw winkelmandje worden verwijderd na het verzenden van uw e-mail.

Het e-mailadres wordt door Kiehl’s bewaard en gebruikt om je op de hoogte te houden wanneer het product weer op voorraad is. De gegevens worden bewaard tot het verzoek is verwerkt.
Lees hier meer over ons privacy beleid. Kiehl’s is onderdeel van L’Oréal Benelux.