ONTDEK 170 JAAR KIEHL'S

Om dit speciale jaar te herdenken, gaan wij terug in de tijd en zetten wij ons inspirerende erfgoed en onze favoriete formules sinds 1851 in de schijnwerpers.

TER ERE VAN ONS VERLEDEN

Wij zijn altijd trots geweest om onze klanten te helpen met de beste formules voor de huid en haar gemaakt met natuurlijke ingrediënten en de meest geavanceerde technologiën.

In 2021 zijn wij vereerd om de 170ste verjaardag te vieren van een familiebedrijf dat begon op de hoek van 13th Street en Third Avenue in New York City's East Village.

WIJ INTRODUCEREN DE KIEHL'S HERITAGE COLLECTION

Ontdek nu de limited edition Heritage Collection, en verzamel de prachtige glazen flessen! Geïnspireerd op onze geliefde bestsellers en favorieten uit het verleden.

Calendula Herbal-Extract Toner

Verzacht en verbetert de huid met selectief gekozen Calendula bloemblaadjes.

SHOP NU

Creamy Eye Treatment with Avocado

Geeft een romige "explosie" aan hydratatie aan het gevoelige gebied onder je ogen.

SHOP NU

Ultra Facial Cream

Een op avontuur geteste favoriet van de klant voor 24 uur hydratatie.

SHOP NU

Midnight Recovery Concentrate

Winnaar van meer dan 50 beauty awards voor een jonger uitziende huid in de ochtend.

SHOP NU

Wist je dat?

In 1962 begon Kiehl's Pharmacy uitdagende nieuwe producten te introduceren zoals Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (geliefd door Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm #1 en Ultra Facial Moisturizer—allemaal nog steeds onze bestsellers van vandaag.

Ontdek Onze
Iconic Concoctions

"Dit is een speciaal moment voor ons om de geliefde formules van onze klanten over de afgelopen Kiehl's generaties te vieren. Geuren kunnen ons terug brengen naar mooie tijden en wij nodigen je uit om als eerste onze iconische heritage formules te ontdekken.

Geniet van een selectie gewilde Essentiële Oliën die in 1920 aangeboden werden in onze apotheek, onze klassieke skin-soothing Rosewater toner die oorspronkelijk geintroduceerd werd in 1960 en onze zachte verfrissende Glycerin Soap Bars die in 1980 werd aangekondigd."

- Cammie Canella, VP of Global Education

EXCLUSIEVE RE-RELEASES

Fortune Seeker Essence Oil

Geeft kracht met topnoten van Citroen en Bergamot, mid noten van Franse Rose en Petitgrain en afgemaakt met Rosewood. Van origine gemaakt om geluk een handje te helpen.

SHOP NU

Jinx-Removing Essence Oil

Verleidt met top noten van Bergamot en Sinaasappel, mid noten van Cardamom en Jasmine en afgewerkt met Cedarhout, Sandelhout en Vetiver. Origineel gemaakt om vloeken te doorbreken.

SHOP NU

Love-Luring Essence Oil

Allures met topnoten van Bergamot, mid noten van Rose en Jasmine afgemaakt met Vanille en Cedar. Origineel gemaakt om cupido te helpen.

SHOP NU

Wist je dat?

In 1921 nam Mr. Irving Morse, John Kiehl's zijn leerling, zijn zaak over. Hij verkocht de allereerste Kiehl's producten, onder andere Original Musk Oil - onze kenmerkende geur. Geinspireerd door de geuren van die tijd, hebben wij onze limited-edition ESSENCE OILS opnieuw uitgebracht in 3 verleidelijke aromas.

EXCLUSIEVE RE-RELEASES

Rosewater Toner

Rustgevend met een fris aroma om de huid te hydrateren en te balanceren. Voor een huid zo zacht als een bloemblaadje.

Wist je dat?

Geïnspireerd door onze Rosewater Toner collectie uit 1962, is deze verzachtende formule doordrenkt met rozenwater van duurzame Turkse rozenblaadjes. Deze zijn geslecteerd uit de ‘Rose Garden of the World’.

EXCLUSIEVE RE-RELEASES

Jabones de glicerina heritage

Glycerin Soaps

Beschikbaar in Fresh Herbal en Unscented; geformuleerd om luxueus te schuimen en reinigen.

Wist je dat?

Origineel gemaakt in 1990 met natuurlijke Glycerin en Moederkruid om je huid schoon te maken en een fris gevoel te geven. Onze pure zeep is opnieuw uitgevoerd in een limited-edition apotheek verpakking.